Zapomenuté heslo

Funkce na SuperGames

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
34.
15:45 | 20.února 2009
Jakub07> Nikdo Tě nenutil se mnou diskutovat (a kazit si náladu) mne to zajímalo, tak jsem se zeptala...nemusel jsi mi na to odpovídat
33.
13:29 | 20.února 2009
teď budu úplnej offtopic, smažu se

Ale teda většinou ta zodpovědnost na věku zrovna nezáleží
32.
Martin [Admin]
12:46 | 20.února 2009
rara01> nemyslím si že Admin a moderátoři be se měli povyšovat, jsme lidi jako vy (možná trošičku starší a zodpovědnější, ale to příjde s věkem)
31.
rara01 [profi hráč]
9:12 | 20.února 2009
A hlavně se nepovyšovat, pořád jsme lidi, nejsme nadlidský, sice Admin tady velí, ten se může povyšovat, i Moderátoři, ale VIP atd. to už tolik ne, SuperGames znamená Superhry vpodstatě, takže tady se máme bavit SuperGameskami, a né hádat se, kdo je kdo, že?

Ikdyž každýmu to někdy ujede
30.
Vlasec [VIP člen]
2:53 | 20.února 2009
No ... já to vidím tak, že VIP to má být nesnadný, ale ne nedosažitelný cíl. A profi hráč by měl být člověk, kdo už se tady nějakou dobu ukazuje, zapojuje a dobře se chová. Počet je OK a kvalita doufám taky.

Kritéria pro profi hráče by neměla být přísná, ale jedno by mělo zůstat a to platí pro všechny: Jsme tu abychom se bavili, trochu to tu zkrášlili a ne, abychom se snažili prosadit svůj pohled za každou cenu, ukazovali jak jsme velcí a důležití a chtěli lidem šéfovat.
29.
Martin [Admin]
0:18 | 20.února 2009
Je to takový *boom* v přidělování, to asi ty narozeniny Je tady už několik tísíc aktivních uživatelů a z toho byl jeden VIP a několik málo šťastlivců bylo profi a to se mi pák zdá zbytečně se s těma funkcema vůbec programovat a strácet s tím čas (psaní scriptů, přidělování práv, atd.), kvůli tomu aby tady byl jeden VIP atd. Přikláním se k Jakubovi, teď je to tu veselejší a barevnější a uvidíme, jak se noví profi hráči osvědčí, budu je pozorovat a není vyloučeno, že o to můžou stejně rychle přijít.
28.
18:41 | 19.února 2009
Nemluvím o přidělováním konkrétním uživatelům, ale o tom, že jsme vymysleli s Kobylou tu funkci, její účel, atp. ... už chápeš? =) To jsem tím chtěla říct...a doufám, že by na tento smysl věty byla reakce jiná...

vyhazuje ho mladší sestra od compu
27.
18:04 | 19.února 2009
Nechápu co si chtěl říct tím šuškáním, přijde ti lepší, aby se tu spekulovalo dopředu o přidání funkce profi hráče?! Byl by kolem toho zase flame...takhle jsme to probrali v soukromí a pak se to oznámilo a bylo to to nejlepší, co se dalo udělat... (toť jeden příklad za všechny)

Mimochodem, nechápu to s tím oznamováním - tys něco někdy oznamoval?! Nebo co tím chceš říct...
26.
17:42 | 19.února 2009
Jakub>
Já jsem nikdy neřekla, že je 9 lidí na profi hráče moc...proto jsme tuhle funkci vymysleli, aby bylo něco masovějšího a dostupnějšího. Jenom mi prostě uniká smysl toho "boomu"... co se týče profi hráčů, tak vím proč jsme to s Kobylou vymysleli a ty podstatná jména nejsou třeba...

k VIP už mi přijde zbytečný se vyjadřovat, navíc jsou věci, které by podle mne, měly zůstat pouze mezi "vedením" (modrý+červený)...a to pokud budu psát tady, tak se to moc nestane, takže případně soukromně, i když pochybuju, že to má cenu... a jinak ano, naše "smýšlení" se tady rozchází, vždycky rozcházelo a vždycky rozcházet bude, protože já si za tímhle svým názorem stojím (a ty ho přece znáš).
25.
17:15 | 19.února 2009
jsem si ten příspěvek trochu zeditovala, tak si to přečti kdyžtak ještě jednou

Co se týče profi hráčů, tam sama jsem byla pro, aby se to rozšířilo, ale ne až takhle masově ze dne na den a jenom proto, aby se to rozšířilo. U VIP to platí o to víc. Když tu nikdo s takovým "morálním kreditem", aby byl VIP, není, tak netřeba ho uměle vytvářet...

(a upřímně jsem si myslela, že jsme z toho postu udělali trochu něco jiného a to prostě "ti noví" nepředstavují...bez uřážky )
Zobrazeno 81-90 z 114 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Říjen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4069 sekund