Vidím... nového VIP jménem Plesa, ale proč? vždyť má 0 komentů celkem! |
Fakt a prosimtě, kde tu funkci vidíš, no vono na SPAMery stačí funkce BAN |
A navíc, bojím se, že kdybych byl Moderátor, udělal bych víc škody než užitku ,jelikož nevíím co mazat a co ne, s kreditama moc zacházet neumím takže myslím, že VIP je přece víc než jsem očekával A Strikere, ty už mě trochu, nechci tě urazit, ale štve, ale to už je OFF, takže, Moderátorství a pro mě, Pf, nikdy =/
Ale neříkám že by se mi to nelíbilo, ale podle příspěvků a věku to fakt nejde, i kdyby někomu bylo 9, tak může mít Moderátrtství (nebo víc) to je havně o důvěře, o šikovnosti a hlavně o to, aby jste to zvládli, ono na někoho takový nátlak je vělký, každý chce být Moderátor, protože chce být slavný, ale když bude pár Měsíců, tak si řekne "Že já o to prosil" Modertorství není o slávě, ale o práci, a já slávu nepotřebuju, já svojí slávu mám, mám svojí rodinu, a kdyby jsem byl Moderátor, je to jenom nová Funkce, sice důvěivá atd., ale pořád je to Funkce, která mi němění život =) |
Nechci se ho nijak dotknout ale myslím že by rara nemohl být moderátor...Protože moderátoři to mají mnohdy těžké spoustu lidí má úplně jiný názor než moderátor a já jsem jenom napsal do jeho tématu že GTA SA je na nic a on se s toho div nesesypal.Znovu opakuju že ho tím nechci nijak zesmněšňovat je to asi otázka povahy… |
Na toto mohu jenom mávnout rukou, jelikož to se nikdy nestane =) |
Co, co zase já? Moderátor? Co? Dyť jsem teprv nastoupil na VIP , ikdyž mě by to nevadilo, ale akorát by byly další problémy =). |
ahoj mám takovej nápad a to je že by rara01 byl moderátorem jelikož má 952 příspěvků na forum .(je to jen nápad) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3450 sekund |