nezdály
Mě to přijde úplně zcestný... ale tak, docela mi to pomáhá se rozhodovat v otázce, kterou si už nějakou dobu kladu... Co se týče VIP, tak tam si myslím, že měly být pravidla schválně tvrdá, protože už to zase ztrácí jakoukoli hodnotu a původní smysl profi hráče jde zase k šípku... |
Mám obecný dotaz, třeba mi ho zodpoví i někdo jiný než Martin... máte někdo ponětí, co způsobilo ten boom přidělování barviček (resp. funkcí)? Protože jinak než boom se to nazvat nedá a opravdu mi nad tím zůstává rozum stát... |
dan> TAk se můžeš kouknout do: Top hráči klikneš na VIP uživatelé, odkllikneš Aktivní a máš to. |
dan10796> Myslíš všechny barvy atd. nebo jak to chceš udělat? |
martine mohl bys prosím zhotovit seznam všech co mají funkci(nemusel by tam být profi hráč a VIP hráč) jako to bylo dřív.Děkuji |
Martin ¨je chytrej tak až bude černá musel to asi zkoumat jakou tam da tak se kruci nehádejte |
Hnědá je tam asi proto, že je ještě blízko černé Aby si profi hráči moc nevyskakovali na ty nedoceněné |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3365 sekund |