Martin> No ... moje myšlenky jsou teď trochu schizofrenní, takže:
a) Nová funkce vyžaduje výrazně větší důvěru, než jakou doposud zasluhují moderátoři. V tom případě, proč ne ... ale lépe mi sedí označení viceadmin. b) Není třeba o moc víc důvěry než u moderátorů. V tom případě nevidím důvod pro další dělení a obohatil bych moderátory. |
No samořejmě, ale přece všechno by se nemělo dávat jenom na Moderátory, musím přistoupit, že i normální useři by mohli taky něco dlat, např: Kobyla. |
Dobrá funkce ja si myslím Ravennka že tobě a nebo někomu z moderátorů ale jak o tom přemýšlím tak to martin dal proto, že na to nemá moc času a ostatní si stěžujou na hodně věcí. |
tak dej tuhle možnost moderátorům, ne že bychom neměli práce dost, ale tak snad každý z nás by byl schopen přidat 1 denně, obzvlášť, když bys tu třeba nebyl a žádnou hru si nepřidal... |
No to by bylo hezký, ale opravdu nějaký věrný člen, aby to nebyl někdo, kdo uvidí hru která se mu líbí a hned jí tu šoupnul. |
Teoreticky ta funkce je sice pěkná, ale prakticky by mne zajímalo, kdo by ji dostal =) protože si nedokážu představit nikoho dost zodpovědnýho =) |
Napadla mě nová funkce (redaktor) 1. Admin (stará se o chod SG a o všechno ostatní) 2. Redaktor (vyhledával a přidával by online hry, včetně recenze, obrázku) 3. Moderátor (dohlížel by na komentáře u her a příspěvky ve fóru) 4. VIP člen (psal by tipy triky atd.) 5. Registrovaný člen (spousta výhod viz. stránka registrace) 6. Neregistrovaný člen (může hrát, stahovat a hodnotit online hry) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3432 sekund |