Ravennka> To není úplne pravda, každý sw má vlastní kompresi pro ukládání obrázků a Photoshop 7 uloží i GIF ve výborné kvalitě s minimální velikostí (narozdíl od jiných programů, dokonce ani Photoshop 5 to nedokáže). Programy jako ACDSee, ZonerPhoto, IrfanView (Win Malování ) a další programy taky umí ořezat, zmenšit a uložit obrázek, ale ten obrázek pak stají za ho*no a je zbytečně velkej (v kB) |
Tak to je snad jedno v jakém sw by to dělal, ne?! Na tohle nepotřebuje photoshop... =) |
Důvěra by stačila taková, jakou mám teď v moderátory, ale funkce redaktor by zahrnovala, že byste měli umět aspoň základní operace s Adobe Photoshop (ořezávání, zmenšení a ukládání obrázků do správného formátu), také byste meli být schopni získat soubor se hrou z internetu (*.swf) a napsat krátký popis. (Tohle by do začátku stačilo.) Myslím si, že pár lidí co znám, by to bez protblému zvládlo. Prozatím to budu dělat i nadále sám a čas ukáže, jestli tu bude nová funkce (, která by měla fialovou barvu). |
Vlasec psal, že je potřeba větší důvěra, než pro moderátora, to asi těžko získá někdo, kdo není _alespoň_ moderátor... a to mi přijde jako hloupost... |
No ale myslím si, že, no prostě, že by všechno neměli dostávat jenom Moderátoři, i na useri je spoleh, nebo VIP by se to mohlo dát, ale prostě všechno Moderátorům, achjo. |
Podle mne by teda měl mít moderátor největší důvěru, protože se prakticky stará o všechno...a přidávat hry, to je jen takový drobek =) |
No Ravennko, trochu větší důvěru to potřebuje, kdyby dal Martin tuhle funkci někomu, koho moc nezná, možná by ten dotyčný dával pořád jenom hry a bylo by to tady jako v tanku, neříkám, že Moderátoři nemají velkou důvěru, ale myslím že i na useri je důvěra, a nemusí všechno odnést Moderátoři (Tohle jsem myslel i na Vlasce) |
To by mne teda zajímalo, proč je potřeba více důvěry než na moderátora... =) |
rara01> Nesouhlasím. Kobyla je sice lepší, než mnozí jiní "černí", ale rozdíly v možnostech určují funkce a to jistě stačí. Kobyla už byl VIP a třeba to dotáhne i na moderátora, co já vím. Myslím, že zařazení do jedné z níže uvedených skupin stačí a není třeba dělat individuální výjimky, co kdo může navíc. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3122 sekund |