kdyby přibyl další moderátor tak by to bylo vyřešené.Vlasec by byl Redaktor a Jakub Doom a Někdo by byly moderátoři.Ale zase kdo..rara je podle mně moc vznětlivý (nic proti rara ),a Sexi.Girl nepíče vůbec do fóra a už tu ani moc nebývá a jinak mně nikdo nenapadá... |
Mě taky napadlo, že by se Redaktorovy zpřístupnilo i mazat příspěvky =) jenom mazat a upravovat, né zacházet s kreditama atd. (nic proti ) no =) |
Jakub> Hele, a kdo se tady o to teď všechno stará? Ty =) i Valsec no, ale Redaktora taky trochu potřebujem, a Vlasec na ot pasuje, nikdo jiný, a aspoň by Martin měl dost času na vylepšení Sg webu =) |
Hele proč už není ten redaktor? Vřdyť martin říkal že to spustí až tu bude 1000her a to už je asi mněsíc. |
No jo no z moderátorů to umí jedině vlasec.Škode že redaktor nemůže bejt i normální user... |
Redatkor může být jedině ten, kdo umí HTML jazyk, umí tu hru spracovat a hlavně jí sem vložit, takže pochybuju, že by někdo jiný než Vlasec byl Redaktor. |
lol ty bys všude cpal ravenku...A kolik myslíš že by toho tady ještě stíhala když už ji to tady navíc štvalo... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7792 sekund |