No já koukám teda ,furt se mněl pocit že mně tu lidi nemaj rádi,sem překvapen.Vždycky se snažím vyjít s každým po dobrém,ale občas mi rupnou nervy to je pravda.Ale díky za podporu,je to však stejně na Martinovi koho dá moderátorem. |
Díky =)Já bych to bez váhání přijal,na supergames se vždycky těším až zase příjdu a připojím se,ale poslední dobou mně baví číst ty diskuze,ne jen hrát hry.Takže bych to přijal. |
samson> heh dík .Já bych to klidně bral na PC jsem každou volnou chvilku,ale ten múj pravopis xD.I když teď už mám takovej program co mi opravuje chyby =) |
Fegina > Zaprví my se nehádáme ale diskutujeme,a co jinýho by se asi mnělo dělat na diskuzním fóru žeáno A za druhí jen zkoušíme odhadnout Martinové myšlení.Myslíš že by to téma Martin zakládal kdyby nechtěl aby sme do něj psali?Nejdřív trochu přemýšlej,a pak něco piš. A za třetí...Piš s háčkama a čárkama tady nejsi v SMS,sice mi do toho nic není ale když tak moderátoři,zvláště ravennka (ještě když tu byla) tak dbají na pravopis,tak nechápu že tohle neřeší.. |
jezis tohle je suprova stranka dke sou hry urcite nejprehlednejsi na webu a nwm ploc se tady hadate kvuli takovejch blbostech!!je to tu goood i tak!!!a wim ze nepisu z hackama,a carkama!! |
Gunrap> ty si taky kus vola .Zrovna karta padne na nějakého týpka podomnému olala1234,a ten smaže půl fóra ubere všem kredity na nulu a bůhví čeho jsou lidi ještě schopni...Já si myslím že Martin má nějaké eso v rukávu =-).On už tady sice moc nepíše ale určitě to všechno sleduje z povzdálí,a pak jednoho dne vytasí zase nějaké moudré řešení. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5101 sekund |