Prakticky teď nemáme absolutně žádnou možnost cokoli dělat... zůstala akorát možnost smazat jeden komentář usera, nebo všechny jeho komentáře. Je to naprosto absurdní...teď jsme tu téměř k ničemu, maximálně pro srandu králíkům. Já si stojím za tím, že věci mezi moderátory by se neměly ventilovat mezi usery, ale když to Martin vynesl ven, tak zřejmě to schvaluje (očekává?!) |
Ano, Moderátorům to spíše uškodilo, než přispělo, aspon to mazání ve velkém počtu |
Pro mne osobně samé kroky zpět, co se týče moderátorství, ale to už jsem Martinovi napsala dostatečně soukromně...jsem si myslela, že to zůstane mezi moderátory (a adminem), ale tak když už je to takhle na světle, tak chci vyjádřit velký nesouhlas se vším tím, co "postihlo" moderátory. Docela se bojím chaosu, který z toho může nastat... |
Popíšu sem, co všechno se změnilo, možná to někoho bude zajímat. Hlavní změna spočívá v tom, že funkci moderátora můžu vypnout nebo zapnout jedním kliknutím (stejně jako funkci VIP člena). Dříve jsem to nastavoval každěmu moderátorovi individuálně složitým zásahem do zdrojového kódu. Moderátoři: Odebrána funkce manipulace s kreditem Odebrána funkce udělování/odebrání VIP Odebrána funkce logy komentářů u her Zrušena funkce logy komentářů v profilu hráče Zrušena funkce hromadné smazání komentářů u jednotlivé hry Odebrána funkce přístup do SPAM komentářů (Ravennce byla ještě odebrána funkce korektorky) Mohou mazat a editovat své komentáře u her a příspěvky ve fóru, dále také VIP členů a všech registrovaných userů. Nemohou mazat ani editovat komentáře u her a příspěvky ve fóru Admina a ostatních moderátorů. Mohou v profilu hráče smazat jedním kliknutím 1. Všechny komentáře u her (tím se mu zabaví i všechen kredit) 2. Všechny příspěvky ve fóru Ve fóru mohou moderátoři 1. Vymazat celé téma jednim kliknutím 2. Přejmenovat téma VIP členovém: Mohou nově mazat a editovat své komentáře u her a příspěvky ve fóru (tím se jim zároveň povolila i funkce pokročilého vkládání HTML - jako to mají i moderátoři) Mohou označovat SPAM komentáře a příspěvky (ale to mohou i registrovaní členové) V profilu hráče se nově zobrazuje SG funkce. Když kliknete na TOP hráči a zaškrtnete VIP uživatelé, tak vám to najde VIP členy, moderátory a Admina. A nakonec Jakub07 povýšil z VIP na moderátora A Kobyla na VIP člena. Snad jsem zde dopodrobna popsal všechny provedené změny a na žádné nezapomněl. |
Výpadek je u konce, trval asi 3 a 1/2 hodiny (od 21:45 do 01:15). Změny byly provedeny a zatím jsem nenarazil na žádnou chybu |
to sem zvědavý co si Martin pro nás připravil už se nemůžu dočkat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3297 sekund |