Zapomenuté heslo

Plánovaný výpadek

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
31.
Martin [Admin]
14:54 | 29.ledna 2009
Jak už jsem psal, tak než něco udělam, tak to promyslím (možná i pečlivě. Asi jsem jediný, kdo si myslí, že změny jsou k lepšímu. No co se dá dělat, tak jdu zase proti stádu.
30.
13:30 | 29.ledna 2009
Asi takhle - budu kopat za>
- přidělování/ubírání kreditů
- hromadné mazání u jedné hry
- vidět logy u komentářů u her
to ostatní mě tolik netrápí, i když mám dobrý argument pro každé

je mi vcelku jedno jestli s logem, nebo bez logu...kdyby se za kredity dalo něco "koupit", tak neřeknu, ale teď jsou prakticky jen tak na okrasu, tak nechápu, proč by s nimi mělo docházet k nějakým machinacím...
29.
Vlasec [VIP člen]
13:26 | 29.ledna 2009
Přidám se k odboji přinejmenším v jedné věci a to je hromadné mazání příspěvků u jedné hry. Když už stejně má moderátor právo smazat všechny komentáře hromadně a smazat jeden, toto je pouze mezistupeň a nevidím důvod, proč by neměl být.

Ohledně kreditů souhlasím zčásti s tebou a zčásti s Ravennkou: Máš pravdu, že v tom není přehled a dokud se tyto změny nelogují ještě s komentářem, ve kterém je důvod, taky bych na tvé pozici nevěřil ani moderátorům. Na druhou stranu, předpokládám, že nechceš dělat všechnu práci sám a že, pokud zavedeš nějaké ty logy, nám tuto možnost vrátíš, pouze budeš namátkově hlídat, zda se neděje něco podezřelého

Logy komentářů mi připadaly málo užitečné, že tam bylo vidět jen kolikrát dostal plus a kolikrát mínus, ale ne od koho, pokud už je vidět i od koho, mohlo by to být užitečné.

Proti zbytku nic nenamítám, i když mě to trochu překvapilo.
28.
Martin [Admin]
13:13 | 29.ledna 2009
Necham si projít hlavou, jestli vrátím funkci kreditů (částečně) a také funkci logy u komentářů u her.
27.
rara01 [profi hráč]
12:47 | 29.ledna 2009
No jasně, ale aby se mohlo mazat ve velkém počtu, nebo aspon ty kredity, ale jenom tohle?
26.
12:44 | 29.ledna 2009
rara01> ad to mazání v prvním příspěvku - tak to bylo vždycky, klikat po jednom, nebo absolutně všechny příspvěky...byla eště možnost smazat u jedné hry (pokud by třeba spamoval jenom tam)
25.
rara01 [profi hráč]
12:41 | 29.ledna 2009
Názor musím převýšit k Ravennce, když teď vydím, co Moderátoři mohou dělat, koulej se mi z toho oči, tohle všechno se dělalo za starých let, ale teď se tady stali nové funkce jako VIP a kredity, a myslím, že jsi udělal strašnou chybu, odebral jsi mazání ve velkém počtu a místo toho dal všechno smazat, to už je na ....... jelikož někomu chci smazat příspěvky, ale budu mačkat myš a uklikám se?....

Kdybys nechal ty kredity, tak to beru, i ty příspěvky,ale kdybys byl hodně online, tak tady mlčím, ale aspon tyhle funkce nechat Ravennce, která je tady pořád, ale tys to odebral všem, a myslím, že jestli to nevymyslíš líp, myslím, že tady ty Moderátory už mít nebudeš......

Hodně si to přehnal, řikám, kdybys byl více online, tak nic neřikám, ty bys to tu mazal, ale ty jsi tu pár hodin deně (týdně) což myslím že to není vělký výkon, funkce bych vrátil tam kde byly (Moderátorům) ostatní bych nechal, ale jestli to takle necháš, myslím, že přijdeš o hodně lidí.
24.
12:27 | 29.ledna 2009
Tak doufám, že jsi i pečlivě promyslel, abys tady většinu doby byl, mohl každého kontrolovat a odměňovat. A abych řekla pravdu, tak mi přijde momentálně moderátorství kapku k ničemu, když vlastně žádnou práci ti neulehčí.

A docela by mne zajímalo, proč předtím, když jsem o tyhle funkce žádala, jsi je vždycky bez problémů udělal a nikdy s tím problém nebyl. A najednou tohle. Nerozumím tomu a musím tedy přikládat váhu (i vzhledem k ostatnímu jednání) jednomu threadu tady na fóru a klidně mě vyveď z omylu.

Co se týče těch příspěvků tenkrát, tak o ty přesně šlo, aby se to dalo smazat i ty "hříchy minulosti" - taky jsem někdy něco takového napsala a když jsem si to našla, tak jsem se smazala. A to byl jediný důvod tohohle.

Věnovala jsem tomuhle serveru hodně svého času, hodně svého času, který bych mohla věnovat svým stránkám, škole a teď učením na státnice, kdy od rána mám zvednutou hladinu adrenalinu a místo abych se učila, tak tu čekám, kdy mi tedy odepíšeš. A vždycky jsem to myslela jenom dobře. Obávám se, že teď se to vrátí přesně tam, kde to bylo předtím. Pokud se tomu tak nestane, ráda uznám svou chybu. Jen nějak nevím, jestli jsem na to zvědavá a přijde mi to dost líto...a vede mě to k dalším zamyšlením, ale tak... už takhle mi přijde, že takhle debata patřila do pošty, ale tam jsi na mne nereagoval a zvolil tuhle formu, prosím...

btw reakci "spoň budeš mít čas na svoje weby, učení, atp" nepotřebuju číst, to není relevantní, to byla moje volba
23.
rara01 [profi hráč]
12:23 | 29.ledna 2009
No a co to s tim mím Moderátorstvím?
22.
Martin [Admin]
12:17 | 29.ledna 2009
Opravdu si nemyslím, že je to krok zpět. Převedl jsem většinu zodpovědnosti zase na sebe. Takže moderátoři nemají tolik práce. A bez urážky, nevím na co si pořád stěžuješ. Každý krok, který jsem napsal níže jsem pečlivě promyslel. Fórum zůstalo prakticky bez újmy (žádné změny, všechno při starém). Kredity a VIP budu udělovat sám, protože jinak strácím absolutně přehled (hlavně u těch kreditů). Zákaz mazání příspěvku ostatním moderátorům: nevím proč by měl jeden moderátor mazat druhého. Snad má každý moderátor tolik rozumu, že nebude psát blbosti a jestli Doom napsal příspěvek *score:15230*, tak to já taky, ale to bylo už před lety a od té doby se to tu dost změnilo. Kdybych dělal špatné kroky, tak by SG nebylo tam, kde teď.

Prostě a jednoduše: Absolutně s tebou nesouhlasím, když si myslíš, že je to krok zpět.
Zobrazeno 41-50 z 71 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5066 sekund