Ravennka> Ale chápej, MArtin sebral všechny práce Moderátorům, což myslím že je blbé, ignoruje, no dobře, budu se ovládat, ale prostě mě to vytočilo |
rara01> tak se pak nediv, pokud za nepřiměřené chování přijde nějaký trest, ovládej se... |
Že by proto, že vás nepovažoval za takové, které si na postu VIP představuje?!
VIP bylo všem přiděleno předtím s tím, že o něj může kdokoli přijít, když to "kdokoli" uzná za vhodné... =) Takže Martin uznal a dopadlo to tak... to nebyla funkce navždy... |
Hej a neni to fér vůči bývalým VIP členům, protože kdýž někdo toužil být VIP a nakonec se jim stal a najednou neni. Jenom říkám proč nás Martin nenechal ? |
rara01> stačí... nadechni se, vydechni, napočítej do tří a pak teprv piš...netřeba těhle útočných tónů... |
Martin> A zase si někoho nevšímáš, ignorante!!! Myslel jsem si, že když teda si někdo stěžuje, chceš mu nějak pomoct, a mysle jsem, že to patří i k Moderátorům |
Jakub07> Ohledně těch kreditů, neplánuju zase, že bych každý den přidával bonusové kredity. Z toho se poslední dobou stal zvyk a to mi trochu vadí. A právě naopak, myslím si, že teď jsem si práci spíše ulehčil. |
To stádo sis mohl odpustit. Tohle rozhodně není tak, že někdo rozhodl a další pouze sledují "pasáčka"...tohle je názor každého, každý totiž říká malinko něco jiného a pokud si chtěl pouze vyjádřit, že je těch oponentů hodně, tak by bylo snad lepší použít jiné slovo - třeba dav. Neber to jako slovíčkaření, ale zrovna teda stádo, hanlivější slovo pro tuto situaci neznám... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3577 sekund |