SG by potřebovalo ke zrušení o dost větší důvod než hádky. To je jako kdyby tvůj táta kterej vydělává 200 tisíc měsíčně odešel z práce kvůli tomu, že se nepohodl s uklízečkou. |
Mě se taky líbí, že SG je snadněji předělatelné, protože tam nejsou přechody barev a pruhy jako na Herně.biz nebo na Superhrách.cz http://www.supergames.cz/obrazek/210031019838.jpg |
Mne sa SG moc páči je lepšie ako herna.biz a superhry.cz. Nie kvôli flash gamesam ale kvoli tomu že sa tu da pokecat,ked su hadky vždy sa vyriešia(nie ako ja s mojim kamošom že sa furt byjeme od škôlky kvoli babe),je ti kopec srandy a vlastne všetkych na SG považujem za priatelov (SPAMeri sa nerataju) a ked sa dožijem 25 rokov vždy sem niekedy zajdem a pokecam (ak nedostanem BAN).Dúfam že sa SG nezruši kvoli hadkam. |
No a to že to je tak jak to je má myslím dobré opodstatnění. Jen se podívejte na sekci "Reklama" pod oknem s náhodnou hrou. Také jsem zapomněl na to, že je tu nemalá skupina lidí, jež se o to kromě Martina starají. Sláva jim všem! No a to už je snad opravdu vše, co jsem měl na srdci, doufám že jsem Vás mnoho neobtěžoval. |
No mě se na SG líbí hlavně profesionalita všeho okolo. Stránky vypadaj pěkně, jsou dobře navržený a hezky barevný. Narozdíl od třeba WebGames se na to tady dá koukat. Hnědá, zelená, šedá a bílá, to je velice ojedinělý výběr barev. Pak je tu spousta her rozřaděnejch do kategorií. To sice nění nějak ojedinělý, ojedinělý je však výběr her. Většinou sou to obstojné hry, skoro nidky nenarazíte na vyloženej crap. No dál je tu obsah pro registrované- fórum, kredity apod. To je naprosto perfektní ( i když já tohohle skoro nevyužívám). No a pak je tu reklama, která není nijak extra vlezlá a aspoň je taky na hry (které já jako hráč WoW opravdu rád nemám, ale to sem nepatří). |
SG jsou super daleko lepší než superhry... Je tu hodně her... Baví mě např. jedna bomberman hra kterou hraji s kámošem skoro každý den ) Nebo střílečky taky good vlastně jak řikam cele SG jsou gooooooood!!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2727 sekund |