lidi ja kdyz se na toto zeptal na jednou serveru na GTA SA:MP tak sem dostal ban za to ze pry delam reklamu |
mě se super games líbí.soutu dobrý hry no všechno dobrýaž najedno chci totiž vipnout erotický ale to tlačítko nastavení nejde zmačknout co mam dělat? |
Gunrap> ano, to jsou asi lepší stránky, ale zase jejich nevýhoda oproti SG je, že nejsou v češtině
Jinak k tvorbě vlastních her: Pokud vím, tak tam jde spíše o sponzorství než o vlastní tvorbu. Nemyslím, že majitel webu má zaměstnance, kteří hry tvoří, spíše sponzoruje nezávislé autory, kteří do hry umístí logo sponzora. |
Nejvíc chodím na staré hry (bojové,brutální,střílečky) Ty nové se mi zdají trochu "jiné". =P Ale jak říkal pattrisek: i 1000her a herna.biz nejsou tak dokonalé jako SG!!!! Nejlapší jsou tu soutěže, ale do štěstí jsem ještě nešlápnul. =,( Ale Kongerkate a Jiggmin jsou stejně dobré jako SG ! ! ! ! ! ! ! |
Přesně, já jdu do těch starších, a nějaká mě chytne a vůbec sem jí tu dřív neviděl. |
Podle mě jsou některé stránky dobré (teda většina), ale některé nemají možnost přihlášení se . např superhry - tam se přihlásit můžete, ale má to jenom jednu výhodu a to tu, že můžete psát komentáře ale nemáte tam poštu....atd., co můžete na supergames. PS.dneska byla hrací nadílka |
tak, teď jsem se podívala na Superhry a musím nesouhlasit...spíš jde o to, že přísun nových her není tak velký, aby se na serverech, které je pouze přebírají, nezačly dříve či později shodovat =) a když se podíváš pořádně, tak na Superhrách jsou teď nové hry, které tady už jsou dlouho (takže bys teoreticky mohl prohlásit, že SH kopírují SG ) |
Nezdá se vám že poslední dobou no vlastně už dlouho celý SG čerpá ze superher??no jen se koukněte na SH a na SG a tam sou stejný hry jen co nekdo přidá novou.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4701 sekund |