Podle mě by měla být ještě jedna hvězda! A to totální ban! Že už máte nespočetno zápor kreditů! A nikdy se z toho nevylížete, pr oty ultra SPAMery co si prostě nedaj pokoj! |
5 hvězdiček už ani mít nejde (snížil jsem to z 5 na 4). Jediné jak mít 5 hvězdiček je mít plný počet (tzn. 4) + zelená nebo červená (tzv. časové hvězdičky). A mam pocit, že zelenou i červenou můžete mít dohromady, takže byste mohli mít i 6 hvězdiček, ale to je hodně neobvyhlé (teoreticky nemožné). |
Super,moc ti děkuju Ty hvězdy jsou úplně super JO,vy to asi mažete,ale já chtěl něco říct,jak se mi to líbí,tak až mi to smaže pls Martin,když už |
Ahoj,
včera proběhla rozsáhlá změna hodnocení jednotlivých hráčů. Více se dozvíte tady: http://www.supergames.cz/*****.php Zkráceně popíšu hlavní změny: 1. Jsou k dispozici dvě nové barvy hvězdiček a) oranžová b) azurová (svítivě modrá) 2. Ti co zhrešili na SuperGames.cz se nově odlišují jednou a až dvěma černýma hvězdičkama • jedna hvězdička značí malý (nepatrný) prohřešek • dvě hvězdičky značí vélký prohřešek 3. Ikona trofeje (poháru). U soutěžících, kteří vyhráli hodnotné ceny na našem serveru se za jménem objeví malinká ikonka poháru. Pokud chcete vědět, kdo jsou vítězové, můžete si je nově vyhledat v pokročilém vyhledávání hráčů. |
By to chtělo tohle tema vzkřísit!
Pozor změna! Pro ty co si ještě nevšimli, tak Martin upravil hvězdičky )
http://www.supergames.cz/*****.php - vše se dozvíte zde |
no,když se to veme z dobré strany,tak to tý stránce prospěje, aby lidi nepsali pořád pami za to ten kredit ztratí,no,když se to tak veme,tak je to dobrý no |
nýýý...nebouřit stojaté vody VIP, než se to trochu ustálí... =)) Já budu za kvalitní návod / nápovědu, atp. posílat určo podporovat velmi kvalitní komentáře se musí! |
jestli si všimnu někoho, kdo píše kvalitní komentáře, tak mu hnedka pošlu jako dárek spousta kreditů a nebo možná i VIP |
Vlasec moje řeč (souhlasim úplně se všim) Doom vy dva my snad čtete myšlenky |
Jo, předtím byly hvězdičky i za hromady komentářů, které jsou naprosto k ničemu ... Takto hvězdičky dostanou převážně VIP nebo lidi, kteří napíšou přínosné komentáře a to vadí těm, kteří psaním dvouslovných komentářů naháněli počet příspěvků Pokud někdo píše příspěvky, které za něco stojí, o moc kreditů tím nepřijde a naopak možná získá. Moderátoři mohou kredity přidávat a taky to hodlám dělat, když uvidím něco, co mi bude připadat obohacující. Všichni mohou hodnotit příspěvky kladně a tak kvalitní příspěvky na sebe vydělají, zatímco nekvalitní způsobí ztrátu dalších kreditů při výmazu ... A kdo jen paří a drží hubu je pořád lepší než ten, kdo píše stovky komentářů, které jsou k ničemu, to si snad někdo myslíte, že stránkám komentáře typu "takovou blbost jsem ještě nevyděl", "kdo to kdy vimislel" a podobně nějak prospívají? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5157 sekund |