Zapomenuté heslo

POZOR! Hvězdičky (změna)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
27.
19:28 | 19.listopadu 2009
Podle mě by měla být ještě jedna hvězda! A to totální ban! Že už máte nespočetno zápor kreditů! A nikdy se z toho nevylížete, pr oty ultra SPAMery co si prostě nedaj pokoj!
26.
Martin [Admin]
16:59 | 19.listopadu 2009
5 hvězdiček už ani mít nejde (snížil jsem to z 5 na 4). Jediné jak mít 5 hvězdiček je mít plný počet (tzn. 4) + zelená nebo červená (tzv. časové hvězdičky). A mam pocit, že zelenou i červenou můžete mít dohromady, takže byste mohli mít i 6 hvězdiček, ale to je hodně neobvyhlé (teoreticky nemožné).
25.
16:40 | 19.listopadu 2009
Super,moc ti děkuju
Ty hvězdy jsou úplně super JO,vy to asi mažete,ale já chtěl něco říct,jak se mi to líbí,tak až mi to smaže pls Martin,když už
24.
Martin [Admin]
13:59 | 19.listopadu 2009
Ahoj,
včera proběhla rozsáhlá změna hodnocení jednotlivých hráčů.
Více se dozvíte tady:
http://www.supergames.cz/*****.php

Zkráceně popíšu hlavní změny:

1. Jsou k dispozici dvě nové barvy hvězdiček
a) oranžová
b) azurová (svítivě modrá)

2. Ti co zhrešili na SuperGames.cz se nově odlišují jednou a až dvěma černýma hvězdičkama
• jedna hvězdička značí malý (nepatrný) prohřešek
• dvě hvězdičky značí vélký prohřešek

3. Ikona trofeje (poháru). U soutěžících, kteří vyhráli hodnotné ceny na našem serveru se za jménem objeví malinká ikonka poháru.
Pokud chcete vědět, kdo jsou vítězové, můžete si je nově vyhledat v pokročilém vyhledávání hráčů.
23.
Vamaka [profi hráč]
0:30 | 19.listopadu 2009
By to chtělo tohle tema vzkřísit!
Pozor změna!
Pro ty co si ještě nevšimli, tak Martin upravil hvězdičky)
http://www.supergames.cz/*****.php - vše se dozvíte zde
22.
rara01 [profi hráč]
9:55 | 19.prosince 2008
no,když se to veme z dobré strany,tak to tý stránce prospěje, aby lidi nepsali pořád pami za to ten kredit ztratí,no,když se to tak veme,tak je to dobrý no
21.
1:13 | 19.prosince 2008
nýýý...nebouřit stojaté vody VIP, než se to trochu ustálí... =))

Já budu za kvalitní návod / nápovědu, atp. posílat určo podporovat velmi kvalitní komentáře se musí!
20.
Martin [Admin]
0:58 | 19.prosince 2008
jestli si všimnu někoho, kdo píše kvalitní komentáře, tak mu hnedka pošlu jako dárek spousta kreditů a nebo možná i VIP
19.
Martin [Admin]
0:56 | 19.prosince 2008
Vlasec moje řeč (souhlasim úplně se všim)
Doom vy dva my snad čtete myšlenky
18.
Vlasec [VIP člen]
0:35 | 19.prosince 2008
Jo, předtím byly hvězdičky i za hromady komentářů, které jsou naprosto k ničemu ... Takto hvězdičky dostanou převážně VIP nebo lidi, kteří napíšou přínosné komentáře a to vadí těm, kteří psaním dvouslovných komentářů naháněli počet příspěvků

Pokud někdo píše příspěvky, které za něco stojí, o moc kreditů tím nepřijde a naopak možná získá. Moderátoři mohou kredity přidávat a taky to hodlám dělat, když uvidím něco, co mi bude připadat obohacující. Všichni mohou hodnotit příspěvky kladně a tak kvalitní příspěvky na sebe vydělají, zatímco nekvalitní způsobí ztrátu dalších kreditů při výmazu ...

A kdo jen paří a drží hubu je pořád lepší než ten, kdo píše stovky komentářů, které jsou k ničemu, to si snad někdo myslíte, že stránkám komentáře typu "takovou blbost jsem ještě nevyděl", "kdo to kdy vimislel" a podobně nějak prospívají?
Zobrazeno 11-20 z 37 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Únor 2027
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4354 sekund