Já nesoutěžím a to Tak mu je vemem mělo být ironicky. Nevim no, chováš se jako robot! |
Tak mu je vemem!
Simtě.. máš jenom o 600 víc příspěvků jak já. A to seš tu celkem slušně dýl. |
Jakub: Ajfen se sice nezapojuje do diskuze, ale podívej se na oblíbený hry. Asi je to zdatný hráč. To je jako by si odsuzoval vojáka kterej zabil spousta protivníku, ale zase to neni jeden z těch kterej se tam s lidma baví. Chápeš? A mutant11: Ten taky, no.. Tak u tohohle je taký divný. |
Pardon, že obnovuji téma, ale napadla mě taková věc: Kredit je vlastně takový odznak. Čím víc jich máte, tím víc si vás cení. (No, nemusí to být až takhle). Ale když máte například 50.000 kr, tak asi moc nedostáváte penalizace (pokud vůbec.) Ale pokud máte například 100kr a jste tu už dýl asi to znamená, že jste člověk špatný který furt něco provádí. Napadlo mě to, když jsem se díval na Mnichův příspěvek. Má 20 kr a podívejte jak je to tu zaplněné stížnostmi. A Suzuzi, má přes 50.000 a podívejte.. kde nic, tu nic? Dobrý, ne? Teorie Kreditu. :_D |
Já myslim že na vytahování a na to abys mohl mít obrázek a na komentáře |
no spokojeny jak se to rekne xDDDDD jo a mimochodem ja jsem se vztekal kdyz jsem dostal od suzuzi -10kr. |
sak me to zas tak hodne nevadi , ja vim ze jakub neni dite (na jednom servru jsem omylem napsal caw s capsem a on mi ubral 10 tisic |
Jakub > Vím, -200 + -750 = -950 ... takže přišel skoro 1000kr. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1976 sekund |