strikere me se sza ze si myslis az dost protoze nejdriv pises prispevek 106 pak 112 to sou temata pro ty co nic nevi o zivote ale ja toho vim vic nez mam tohle je stare prislovi ale tet plati toto kdyz si vul nekdo te nenavidi kdyz ses az moc chytrej tak te taky nenavidi musis zit sam sebou a ne jinyma vecma a myslet si ze si buch a si nejlepsi |
Ne to bylo jinak,martin udělal vip,a dal možnost moderátorům udělovat vip.A protože je pak všichno travovali a moderátoři dávali vip i těm co si to vůbec nezaslouží,tak je všechny zase zrušil,a od té doby uděluje vip jen martin...takže žádný výpadek. rara>mluví o tématu rapu |
Striker> J8 prvni VIP nebyl Kobyla byl první, já jsem byl myslím druhý, SeXi.GiRl 3 a TY 4 =) teď k samsonovi> Samsone eh... nevím jak to vysvětlit, kdžy ti pořád se ptáš "a co já? Já se na VIP nehodim?" a jako, tím si myslíš že na sebe upoutáš pozornost Martina a on ti dá VIP? Ty se podle mně na VIP prostě nehodíš, prostě to tak vyhovuje tam kde jsi, protože, já nevím jak bych to vysvětlil prostě ne Daxi, když mi řekneš jaké téma to bylo ,řeknu ti důvod |
No jo silnější vyhrajou nad slabšíma,to je odvěký zákon.Už v jeskyních silnější kmen porazil ten slabší.. |
Já jsem založil téma a pak mi ho zbouraly tak co si o nich mam myslet? |
samson>Já jsem nepsal že bys nesplňoval požadavky,ale že se m izdá že jsou před tebou lidi co je splňujou lépe,ale klidně můžeš být vip já jsem k vip atyk přišel jako slepej k houslím. parmen1998> Chovej se k lidem tak jak chceš aby se oni chovali k tobě... |
Ale strikerovy ujedou troošku hodně ty nervičky ale dal bych do VIp honzu nbo samsona |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5176 sekund |