Já si nidky na nic nehraju,sem upřímný,a sám sebou,teda přátelé mi to tvrdí,já si to taky myslím.. |
Proč furt tady něco meleš o frajerství?Já se nijak nepředvádím ani nic takového... jo a trochu si odporuješ Protože ty nejsi blbec, ty umíš bejt dobre člověk, jen se to nauč! Ale to je jen takové slovíčkaření =) |
Strikere! Sakra já to nemysle jako že jsi VIP, ale já to myslel, že se tady předvádíš, ve všem souhlasím s Jakubem, který to napsal místo mě. Ano, DAX by asi držel papulu, protože se aasi bojí, že by jsi na něho vyjel jak nějakej debil z černot! Já taky nemám rozdíl mezi černým userem a zeleným userem, v realiotě třeba může být lepší než tady, ti tě nenapadlo? Ano ,v realitě bys to Jakubovi a si logicky neřek že? Ne neřek, tak se přestaň ohánět jak nějakej frajírek, staň se člověkem, který má být oporou, takže přestaň být jako blbec! Protože ty nejsi blbec, ty umíš bejt dobre člověk, jen se to nauč! |
Jo máš ve všem pravdu,až na to že já se ani náhodou nechovám jako eso,nevím o čem mluvíš,já si vůbec nemyslí že bych byl něco více než ostatní,jen si myslím že,v některých věcech mám pravdu,ale vy to prostě nechápete...Hele kašli na to,mně nezmněníš,ale jestli ti opravdu tak strašně smrdím tak mi dej ban a bude to. |
Hej j ávůbec nevím o čem to furt mluvíte?!Já tady o žádnem VIP nemluvím!Mně je u prdele nějaká zelená brava!jakej je rozdíl mezi černou hnědou zelenou modhrou zlatou tirkisovou??!!Furt to sou lidi!!!Ale když je někomu 20 a někomu 10 tak je jasné že asi moc dobře nepokecáme!!Když mi bylo 10 tak sme mněli ve škole 22 letého učitele,a asi těžko sem mu tykal,a hádal se s ním!Tady je to jiné nikdy se nepotkáme takže si tady můžeš napsat co chceš...Ale zajímalo by mně co bi mi řekl do očí třeba dax!Fakt bych chtěů vidět jestli by mi začal nadávat!Myslím že by držel hubu a mněl respekt!Já to beru tady je to jiný,a já mám jiné názory,a jiný pohled na svět než vy!Nebaví mně se tady furt ohánět věkem,ale vy to jaksik pořád nemůžete pochopit..A o žádnou funkci tady vůbec nejde!Klidně mi seberte VIP,a budu se chovat furt stejně!Nejsem žádnej primitiv abych tady musel vykřikovat "Hele já jsem zelenej,tak mi všichni polibte prdel!". |
Jo tak nevyzralí, hmm.... jediný kdo tady asi není vyzralej si ti, Strikeráčku, ty jsi VIp, ttak že prostě jsi king a že jsi největší, OMG co si o sobě myslíš? |
parmen1998>No jo teť ti stouplo ego,a sebevědomí co =).No já se s jakubem hádat nebudu nemá to cenu,všichni jste tady ještě velice nevyzrálí,takže tady ani nemá cenu se o něco snažit.Jediní od kterých bych přijal kritiku je Suzuzi a Vlasec,s těma už se dá mluvit na úrovni.Tí mnechci říct že ostatní jsou méněcenní,ale některé věci prostě nechápou.
A myslím že ty se nemáš co ozývat,ty myslím neumíš nic jinéhop než nadávat,tak nekrytyzuj mně,a nejprve si zameť před svím prahem. |
jakube dik rekl jsi to za me uz nemam odvaho s nim nadale mluvit s tim haj**** |
parmen1998>Hej ty mluvíš totálně z cesty =-O.Nechápu cos tím chtěl říct |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3763 sekund |