Měli byste si sami položit otázku: 1) Proč chci být VIP členem ? 2) Proč bych si ho měl zasloužít ? 3) Jak přispívám k rozvoji SuperGames ? |
R@d1at10n: Vážně rád píšeš komenty? Že máš jen jeden zdravej , no oni i SPAMeři docela rádi píšou komentáře Ale jestli se budeš snažit držet své komenty na uzdě, tak určitě časem Profi získáš, dobrej příklad s těma komentama by mohl bejt SniCky |
radiation> na SG je tolik lidí co si tohle myslej a pak se tim profi nebo třeba VIP stanou já tu sem myslim i víc jak ty a stejně profi nejsem )) takže aspoň tobě přeju hodně štěstí )))) PS: musíš se víc snažit buď aktivnější na forech a piš kvalitní komenty k co nejvíc hrám |
Já bych chtěl být VIP člen nebo aspoň profi hráč rád píšu komentáře sem tu skoro furt ale tím VIP členem nebo ''profi hráčem'' se asi nestanu protože na to nemám |
já ani nechci VIP protože asi bych to nezvládal komentáře moc nepíšu a když jj tak nic moc a budu rád když nekdy dostanu profi hráča |
Kredit si musíš tasloužit, a ako VIP si Tě musí vybrat Admin. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.0552 sekund |