profi hráč = profesionální hráč
VIP = Velice Inteligentní Pařan D (né vtip)
Takhle, každá hodnost má své plusy i mínusy a to mi věřte že to vim (byl jsem 2x černej 2x Profi a 2x VIP). Sice maj některý barvičky více možností, ale nemaj až tak velké uplatnění, pokud nepíšete komenty. |
Superman > Profi hráč je hráč, který si vysloužil svojí hodnost za aktivitu, rady, tipy, slušné chování, dobré komentáře... VIP člen je vážená osoba. Ani nevím jak to popsat dál, ale prostě VIP nedostaneš. VIP uděluje Martin dle svého uvážení a důvody proč dostal (on/ ona) VIP jsou jakékoliv. Můžou to být smysluplné příspěvky, ale i hezké oči, známost osobně atd. Ale Martin v nějakém topicu psal VIP je jen pro VYVolené. Já jsem si nějak nepřál stát se profi... a dělám jako bych nebyl. Prostě dělám vše po svém. |
Vojta.M > Profi hráč může jen nahrávat obrázky na SG a nic víc a VIP může editovat svoje příspěvky, tzn. ještě používat pokročilé HTML kódy. |
Chtěl bych, abych mohl editovat svoje vlastní příspěvky... Ale je mi jasné, že nikdy moct nebudu, ani profi hráčství si podle mě nezasloužím. |
Nevím...Vip,Profi hráč mno určitě není špatné něco mít... ) |
Hmm ty zrovna. Nechtěl si říct "Kdybych byl moderátorem" ? ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3678 sekund |