Tak jsem si to přečetl a radím na to všechno zapomenout, vzít to tak, že Ukrutovi by to "nevadilo" , ale že po tom nijak netouží, všichni se navzájem omluví (někde jinde) a HLAVNĚ na to (jak už jsem psal) zapomenout. Ukrut > Prosimtě, nenech se tak snadno rozházet |
Ach... Vy se do mě navážíte. Já sem nic nenaznačil! Prostě hned jak mile někdo napíše něco co je pravda, hned si myslíte , že chce být. Co když chcete být zrovna vy? Prosím už mě nechte být. Docela mě to dohání k tomu, že půjdu jako většina skvělých lidí. |
Jakub: Nemaž, stačí to hodit do kurzívy, aby si lidi vzali poučení. |
Jéjda vy jste mu to dali sežrat Ale pokud to takhle průhledně naznačoval tak dobře mu tak =) Čím více na sebe člověk upozorňuje tím je to horší =) Lepší je být v pozadí,a pokud jsi dobrý tak si tě lidi všimnou sami. |
Jakub > Tak neřekl bych. Nějakému hodně neaktivnímu je to třeba opravdu jedno. A navíc kdybych byl Moderátor, tak si spíš přitížím. |
Napíšu sem jak to probíhalo. Aby někdo kdo si to bude číst nemyslel Bůh ví, co. Nejdřív Jakub psal, že to se Zuzi celkem zvládají. Já napsal, že ano. Ale že bych chtěl vidět jiné jméno v modré. Pak někdo napsal: Ukrut > sebe? Já jsem odpověděl, že by mi to bylo jedno. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5658 sekund |