MP3 tu ani nebude, většina MP3 se nedá šířit legálně. Na legální MP3 zajdi třeba na www.ocremix.org - tam najdeš remixy herní hudby ... Moderátoři mohou přibýt, pokud se někdo z VIP osvědčí. O tom rozhoduje jen Martin a i kdyby bylo moderátorů málo, pořád je to lepší, než kdyby bylo dost, ale špatných. Ale o tom toto vlákno není, jde mi o srovnání s konkurencí. |
a co by sis představoval...já tu teď jsem celé dny o zkouškovém... a hlavně proč by měl být online moderátor? =) |
-mp3 tu není což mě mrzí -málo moderátorů online +není tu zmatek -je tu každý den hádka +forum dobré |
Tady by možná ještě mohla fungovat možná jedna chatovací místnost, tam jich mají desítky nebo snad i stovky |
ad ten chat - kdyz to ma takovou navstevnost, netreba se divit =) to by tady zrovna takhle rychle asi nefungovalo =) |
Takže můj nový objev, tohoto serveru jste si už asi všimli Kongregate + zajímavá soutěž ve sbírání odznaků za splnění her, získávání hodnosti pařením + flashový chat vedle hry, kde vám často lidi poradí během chvilky + 10000 her, 20000 online uživatelů + plno dalších věcí, kterých jsem si ještě nevšiml - je to v angličtině, což je pro dost lidí tady problém. |
Zde bych rád viděl, co vás zaujalo na konkurenci a co SuperGames neumí a možná nikdy umět nebude. Je dobré znát výhody a nevýhody. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6878 sekund |