Zapomenuté heslo

Konkurence - co SG neumí?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
17.
Mhaja [VIP člen]
16:19 | 25.ledna 2010
jj ja chapem ale naco nam to bude?ak si spravite forum vlastne tak tam to tak je napr. na www.pcsforum.sk tam ked kliknete na online tam sa vam ukazu uzivatelia co su online a co robia napr.ze su v teme volna sikusia a tak.
16.
22:12 | 24.ledna 2010
Mě by se líbilo, kdyby třeba by ste se podívali do
Online: číslo
taky byste tam měli vedle těch údajů a poslední click, kde se právě teď náchází, třeba:

1. 22:11:52 - Fir36e (profi hráč) - Fórum "Kokurence - co SG neumí"

chápaete oč mi jde?
15.
15:41 | 24.ledna 2010
ja na superhry.cz regisrovaný sem a výhoda pozor!!1 výhoda je v tom že registrovaný hráč má u logických her návod a to meně duležité je popis ovládání u hry
14.
Vamaka [profi hráč]
21:18 | 28.srpna 2009
Ani jeden server nemá to co SG. Co se týče WG, tak to tam teď hodili dopořádku se SPAMery, ale stejnak nemají to co SG
13.
21:13 | 28.srpna 2009
né tak neřikám že by to odrovnalo konkurenci ale je to jakoby novinka protože to nemá moc serverů já na superhry.cz registlej nejsem takže nwm co tam je za výhody atd. ale stejně by se mi to líbilo )
12.
21:43 | 26.srpna 2009
SniCky - Tak toto by odrovnalo konkurenciu SG na betón Už dnes má X výhod od iných serverov, čo poznám. Väčšinou porovnávam so superhry.cz. Tu sa mi páčilo, že keď som síce nemal komentárov u hier veľa, ale niekoľko dobrých, Martin to ocenil.

Na superhrách - KOMENTÁRE SÚ NEPREHĽADNÉ, DESIGN MA OTRAVUJE A VADIA MI REKLAMY.
11.
20:24 | 18.srpna 2009
už vim co jsem to chtěl napsat bylo by super kdyby se na SG dali přidávat přátelé že prostě bych otevřel něčí účet a kliknul na nabídnou přátelství von by to třeba přijmul a pak bysme se oba měli přidaný v přátelích a kdybych třeba posílal zprávu a nechtěl zbytečně otvírat/hledat jeho účet jen bych klik vybrat z adresáře nebo přátel a jen bych na to klik a měl bych komu to chci poslat bylo by tak všecko snažší teda hlavně to posílání zpráv a třeba na YT to je taky a docela se mi to zamlouvalo já vim YT je kanál s videama ale kdyby to bylo na SG byl by to asi jeden z prvních herních serverů co má tuhle možnost !
10.
Vlasec [VIP člen]
17:35 | 31.července 2009
V tomto tématu měly být hlavně věci, které SuperGames neumí a možná ani umět nebude. Prostě věci, které vás na jiných herních serverech zaujaly. Bodované hraní her, tipy a triky v popisu, cokoli.

Ani nejde o samotné návrhy, co přidat, spíše o srovnání.
9.
Vlasec [VIP člen]
17:31 | 31.července 2009
Videa z youtube tady mohou nahrát moderátoři, pokud to nahodí někdo z uživatelů, tak potom stačí, když to moderátor opraví v editaci (chce to jen chvilku) a je to tady.

To se ale dělá jen u her, pokud někdo nahraje videonávod, jinak si myslím, že je zbytečné, aby na stránce bylo deset videí, prostě nahodíte odkaz, napíšete popis k tomu odkazu a kdo chce, klikne.
8.
18:47 | 30.července 2009
co SG neumí? no nwm nwm těžko na něco přijít ale asi máte pravdu ohledně videí sice tu sou animace ale normal videa jako sou třeba na YT taková složka tu neni jinak nic dalšího mě tky nenapadá
Zobrazeno 11-20 z 27 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Leden 2027
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3058 sekund