roman11 jestli někdo napíše 50 smysluplných komentářů denně, tak bude jasný adept na VIP člena a o tom to je |
jakub07 má pravdu v tom že když někdo bude celí den doma a na internetu tak nenapíše jen 50 komentářů ale i víc |
Jakub07 Díky za dobré postřehy. Jenom na úvod, celé to bude postaveno tak, že uživatelů jako jseš ty se to vůbec nedotkne, to znamená, že ty a ostatní slušní uživatelé si budeš psát jako dřív... ALE je to určité psychycké omezeni, to je fakt. 1) Aby se zamyslel nad tím než něco napíše! Já denně mažu desítky (někdy i stovky) komentářů a občas to jsou fakt hlody, a když se každý z vás bude muset zamyslet, než něco napíše, tak to bude hned kvalitnější a smysluplnější diskuze. A o to právě jde! Jinak ty čísla, co jsem uváděl budou jiná, ale to budu muset ještě pečlivě propočítat, takže to nebude omezeno 5ti komentáři denně. To se neboj 2) To je trochu hloupá otázka... Proč má prezident a policie a politici víc pravomocí? Admin a moderátoři se tady o to starají, aby všechno fungovalo, jak má a aby tu byl pořádek, takže je nemůžeš považovat za bězné uživatele, to dá rozum a VIP členové si zaslouží něco víc, proč by asi pak byli VIP, navíc VIP členem se může stát kdokoliv. 3) Právě naopak, mam pocit, že nechápeš smysl celé věci. Proč? 4) To je skvělý nápad, ale jak to chceš udělat, to bych u toho musel sedět 24h denně a číst si komentáře. SPAMový komentář se dá velmi těžko rozeznat, protože... Co je to SPAMový komentář !? Chápeš? 5) Jo to jsem si myslel taky, ale kdybys byl v mojí roli uvědomil bysys, že nemáš tak úplně pravdu. Ty to vidíš z jiného pohledu než já. 6) Jak už jsem psal, ty čísla byly jenom *například*, ve skutečnosti to bude trochu jinak. Snad moje odpovědi nejsou moc agresivní a snad jsem ti odpověděl na vše, díky ti za postřehy |
Další věc...
Když bude někdo kladně hodnotit vaše komentáře u her, tak se vám kredit bude zvyšovat (o +1) a když to bude naopak, tak se vám bude odečítat (o -1). To je dobrý nápad, jak rozdělit kvalitní komentáře od SPAMu a kvalitní uživatele od neslušných uživatelů. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5135 sekund |