Jak si to tu tak pročítám přijdou mi kredity celkem jako dobrej nápad ale vypadá že tu jsou všichni proti tomu T_T |
už jsem na to odpovídal a nebaví mě pořád se opakovat... tak stručně
např. napsání komentáře = -2 kredity ohodnocení komentáře = +1 kredit (nebo -1 kredit) |
a můžete my odpovědět na todle?? když někdo napíše komentář tak si ho může ohodnotit tak mu zass přibyde 1 kredit a s tim delší komentář takže by byly k "hovnu"(sorry) |
Vidim to na osobni pokec, pac takhle mi to prijde na dlouho a navic uz jsi skoncil debatu =)) |
Když jsem založil SuperGames, tak jsem měl v úmyslu vytvořit herní web a teď je to spíš sociální web (tz. víc se tu kecá než paří onlinovky)
a MOTTO je *Pro všechny a ZADARMO!!!* |
Vy Kredity vidíte jako druh určitého omezování na SuperGames
Já je vidím jako něco, co zlepší kvalitu komentářů, nebudou se tolik zneužívat hvězdičky (protože to nebude možné) a bude méně práce se SPAMem a více času na přidávání her a zlepšování SuperGames. Ravennka teď se to dá ještě zvládnou, ale co kdyby tady bylo třeba sto tisíc lidí denně. To bysme oba dva mohli pročítat komentáře od rána do rána a stejně bysme to nestíhali. Každopádně díky za vaše cenné rady a nápady a SuperGames je tu pro vás A určitě neberte Kredity jako formu omezování! Můžeme tomu řikat třeba body nebo bonusy....
ještě Ravennka o Kreditech jsme uvažovali už hodně dávno s Vlascem a teď si myslim, že by to byl dobrý nápad je realizovat. končim o kreditech už bylo dost, uvidíme jestli budou a jestli budou mít úspěch... |
akorat se obavam, ze jsi jediny, komu to prijde dobry... tak jako, asi takhle - ty jsi admin, ty muzes rozhodnout, nebo dat prostor pro diskuzi a muzem to tu (nebo pak osobne) nejak probrat a treba prijdem i na neco lepciho =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4934 sekund |