Zapomenuté heslo

Kredity na SuperGames

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
42.
11:37 | 13.prosince 2008
Mno podle mě by bylo lepší to jak říka Vlasec protože já si rád čtu zajímavý příspěvky ne score a samý ostatní blbosti.
41.
11:21 | 13.prosince 2008
Tak když to tak vezmeš, tak aktivita na fóru Ti taky přidává hvězdičky =)) a to je víceméně prázdné tlachání =)
40.
Vlasec [VIP člen]
9:47 | 13.prosince 2008
Nemyslím, že by to bylo složité, připadá mi, že chat je stejně tak 80-95% příspěvků a mazat to nechci, nechci kazit srandu, takže tak či tak se u hry nashromáždí tuny příspěvků. Nikdo nechce číst 400 příspěvků tvořených hiscore, hodnocením jako "dobrá hra" a reakcemi na ně "má pravdu ten chlapec".

Toto rozdělení ubere práci moderátorům a zpřehlední příspěvky. Komentáře budou hezky pohromadě zobrazeny s tím, že tak jak se teď dá vybrat, že chceš zobrazit jen kladné, tak půjde zobrazit komentáře bez chatu.

Takhle se dá zajistit, že když se podíváš na ty lepší komentáře pod hrou, tak uvidíš několik návodů, tipů, rad a podobně. Tyto komentáře budou moderovány přísněji a také budou odměněny hvězdičkami. To mi připadá fér, jinak může každý hromadit hvězdičky jen prázdným tlacháním.
39.
2:48 | 13.prosince 2008
ty chatovací bych vyloučila na fórum =) od toho je...aby kecali blbiny - na to určo není určen komentář ke hře - leda že by se udělal chat ke hře a komentáře ke hře =)) ale to už by bylo moc složitý =)
38.
Vlasec [VIP člen]
1:10 | 13.prosince 2008
Mám ještě úplně jiný nápad, který by toho mohl vyřešit celkem dost ... Nechme lidi, ať sami ohodnotí svůj příspěvek, zda je přínosný, nebo jen chatovací. (Například zaškrtnutím "[X] přínosný komentář" při odeslání.)

Chatovací příspěvky pak nebude možno hodnotit. Budou sloužit k vykecání se, slovnímu hodnocení hry (super hra, nic moc apod.), hiscore apod. Nebudou mít vliv na hvězdičky. Moderátoři budou moci hromadně smazat všechny chatovací komentáře daného uživatele.

Přínosné budou "zpoplatněny" kredity a počet těchto příspěvků bude určovat hvězdičky. Pokud moderátor nepovažuje příspěvek za přínosný, může jej degradovat (volitelně může degradace vyžadovat dalšího moderátora), což ubere další kredity. Sem lze zařadit návody, tipy, triky, odkazy na kvalitní manuály apod.

Hvězdičky budou naopak generovat kredity, takže kdo už napsal hodně kvalitních komentářů, může o to svobodněji komentovat dále.

Tímto se hezky oddělí od sebe tyto dva druhy komentářů s minimálním přispěním moderátorů

Doufám, že ti to moc nenabourávám, Martine
37.
Vlasec [VIP člen]
0:20 | 13.prosince 2008
Ohledně komentářů u her, mám za to, že by lidé měli více číst a méně psát. Komentáře jsou o tom, že napíšeš, co ti na hře připadá zajímavé a co by mohlo zajímat i ostatní. Je špatné, když je jich málo a ještě horší, když je jich záplava.

Hodnocení by podle mě mělo být "zpoplatněno" kredity, jinak si budou lidi rozdávat vzájemně kredity plusováním nezajímavých příspěvků. Výhodu budou mít (pochopitelně) VIP uživatelé, kteří budou mít možnost více hodnotit než ostatní (mají více kreditů).

Na jednu stranu je tady svoboda slova, na druhou stranu, když zajdete do hospody a začnete hulákat blbosti, tak v lepším případě vás nikdo poslouchat nebude, v horším dostanete po hubě. Diskuse by měla být moderována - od toho tady jsme
36.
19:17 | 12.prosince 2008
vlasec tohle tedy ne protože někteří si řeknou jak oni hodnotí
jestli jak oni nebo ne
35.
19:16 | 12.prosince 2008
Souhlasím s tebou vlasec
34.
Martin [Admin]
19:15 | 12.prosince 2008
Díky za tipy, ale už to mam celé promyšlené
33.
Vlasec [VIP člen]
18:54 | 12.prosince 2008
Jo, zajímavý návrh, zkusím dát pár tipů k realizaci:

Příspěvek bude za 2 kredity. Za vymazaný příspěvek je -5, za hodnocení je bodů -5 až +5 podle hodnocení.

Hodnocení příspěvku bude za 1 kredit. Denně člověk dostane 10 kreditů. Moderátoři a VIP dostávají více, takže ti budou hodnotit o něco častěji. Toto zamezí hodnocení jen pro hodnocení
Zobrazeno 201-210 z 242 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3108 sekund