Nebudes nepopularni, naopak...u me mas plus, ze se umis ozvat, mas svuj vlastni nazor, ktery se nebojis vyslovit...ja taky nejsem fanda kreditu tak, jak jsem to pochopila naposledy, ale nepochybuju o tom, ze to Martin nejak dobre vymyslel, vzdyt vsechny zmeny zatim byly k lepsimu, ne?! A kdyz se to v praxi neprojevi jako dobry napad, tak neni problem to zase zrusit =) |
Hele, Jakube, ne vzdy je nejlepsi poslouchat masy...a obcas je pro dobrou vec potreba zavest nepopularni reseni. A je mi jasny, ze pak v praxi to jednoduse a rychle pochopime |
Stejně by si nikdo nepřečetl co že to ty kredity mají být a abych pravdu řekla, tak já sama sem se v tom už ztratila a nemám tucha, jak že to bude fungovat... |
on je roman celej z jinýho světa a hlasování takhle je blbost...mluví tady ani ne 10 lidí a (aktivně) hraje (a chodí sem)...stovky? možná i pár tisíc? |
romane, kde na to chodíš? fakt bych rád věděl, kdo mu tu funkci předal, pokračuj ve svém fantasy příběhu |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3446 sekund |