přítelkyni, maželku...co já vim jak je na tom Martin s rod. stavem =) |
král nemusí mít královnu a pokud jo, tak třeba má Martin drahou polovičku... =) |
Jééé...když je Martin král, tak to my budeme jeho věrní rytíři, kteří vynucují právo, co romane, to byla metafora... |
Nijak mi nevadí, Jakube, že komentuješ. Pouze říkám, že referendum má smysl tam, kde něco patří všem. SuperGames patří především Martinovi. Je to jako kdybys přišel do herny a na plány šéfa herny bys reagoval, že to chce referendum, protože s tím nesouhlasíš. Hrajeme si na Martinově území a ho to těší, ale pravidla určuje on. Pochopitelně se nás snaží neodradit, na druhou stranu ale má v rukou moc on. A je na něm, jak se to tady bude vyvíjet. Připadá ti, že demokracie s rovným hlasovacím právem je výhra? Že i člověk, který se práci vyhýbá celý život, má právo hlasovat? A že podnikatel, který odvádí státu miliony korun na daních a dostává toho podstatně méně má stejné hlasovací právo jako dělník, který pořádně neví, co chce a uvěří prolhaným populistickým kecům české strany somráků a dementů? Na SuperGames panuje monarchie, Martin je král A jako správný král naslouchá radám poradcům a pak rozhoduje podle vlastního uvážení. |
Jakub07 když jsem zaváděl SuperGames.cz, taky jsem se nikoho neptal já vím co dělám, tak klídek ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3391 sekund |