dobře já už to nebudu dělat,já to dělal ale tohle sem nevěděl,já už to nebudu dělat přísahám |
Když někdo bude klikat na hru jenom za učelem získání kreditů, tak mi robor SuperGames pošle zprávu a já mu všechny kredity zabavím. Zdá se mi zbytečné to nějak omezovat např. jeden klik denně.
Takže pokud nechcete přijít o kredity, tak toho nezneužívejte ![]() |
dax-cz> fakt?! Ty brdo...tuhle fintu neznam... me to prijde jenom znacne stupidni... hlavne, kdyz takhle nekdo to bude delat a jeste vedome, tak mu je muzu sebrat =P =) |
Ono Ravennko když davas furt Hraj , Hraj , Hraj a na ty stránce křížky tak stejně se ti přidavaj kredity a takle můžeš dokola a mas 10tisic xD |
Přijde mi absurdní, že kvůli pár kreditům by někdo spouštěl hry jako divej =)) |
tyvajdžo,to budu spouštět všechny hry a pravidelný hráč 300 bodů,no Martine,hustý |
Jakube ty bys chtěl být milionář ze dne na den. Udělám malou změnu, za chvilku ji uvidíte na http://www.supergames.cz/credit_info.php |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5922 sekund |