MArtin koukal jsme hezký,ale sjsme tu nemphl být a nemůžu být někdy t ak dlouho,mám zlomenou nohu |
včera jsem trochu upravil POŠTU, když kliknete na *Doručená*, tak tam máte ikonu obálky (přečtená a nepřečtená) a můžete si zpětně označit přečtenou zprávu jako nepřečtenou jedním klikem na obálku |
rara01 ovládání bude a návody ke hrám taky
killer stačí kliknout na to textové logo SuperGames a jseš na hlavní stránce a nebo klikni v levém MENU na NEJ HRY na *Nejnovější* (to je skoro to samé) |
killer> stačí kliknout nahoře na logo supergames a dostaneš se na hlavní stranu rara01> imho sem by se to do designu nehodilo... |
ano dal bych ay bylo jak se ovládá,udělat to podpobně jak tady:http://www.herna.biz/pics/green/keyboard.gif a vyznačit čím se to hraje |
mám takový nápad: už kolikrát se mě stalo, že sem chtěl hlavní stránku a musel sem dávat tou šipečkou v prohlížeči zpět. Tak ten nápad je ten dat něco jako Hlavní stránka do PŘIHLÁŠENÍ |
až tolik,přece tu nejsme v cezarově domě to taky ne no, ale jinak by mala anketa nevadila. |
no jo no,to sem asi tak trochu nevyštrachal z kebule,ale jinak sem si myslel že by to nevadilo ne? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3818 sekund |