Suzuzi > Přesně. Já jako nechci, aby se nám to kvůli tomu zprotivilo, ale jinak by se nám to mohlo zprotivit i tak. Ale ne, to jsem jen tak plácl. |
Nikdo neříká že máš být úplně přísný, ale zase ne příliš mírný D Prostě to tu asi pracuje na moc volné obrátky... nikdo neříká že tu má být vojna, ale taky to tu nemusí být jak v hospodě o půlnoci... |
Souhlasím s Vojtou, ale ten Firův odchod, všechny ty hádky... Chtěl by to (můj názor) alespoň někdy přidat mezi zábavné a (docela) mírné moderátory přísnou trojku! (Bohužel) se jedině tak dá zachovat pořádek. |
já score nemažu, tedy pokud někdo nemá po sobě deset příspěvků typu: score: 125 pak score: 138 a pak score: 155 a tak dále ... smažu všechny až na to poslední |
score ma taky urcitou informacni hodnotu, to nemuze nikdo poprit, ale takhle se tu muzeme dohadovat do nekonecna =) ...ale aby jsme se nekam pohli, jak se v tomto pripade postupuje dal?! moderator navrhne "zlepsovak #66" Martinovi a pak uz bude zalezet jen na nem?! |
...ale jo, vpodstate bych nebyl proti............stejne si ale neodpustim malou poznamku, co to vlastne je "prinosny" prispevek?! komentare typu "hra se mi libi, protoze...; hra se mi nelibi protoze...; hra se podoba...; hodnoceni zpacovani hry atd..." mi zrovna taky neprijdou moc prinosne, a takovymi prispevky se to tu jen hemzi.... pak uz zbyva jen navod, rady a zpusob ovladani - jednoznacne prinosne ...s poznamkou u konce (good, kravina...) souhlasim bez vyhrady ...jeste bych jen dodal, ze prispevky se score jsou, pro hrace (mn.c.) jako jsem ja, jednoznacne prinosne ...LOL (ale to uz je vec nazoru, ze?!) |
Souhlasim s tim co už tady asi padlo pojmneovat nějak kredity nebo je využívat a mít náký výhody třeba za 5000kreditu editace svých článků.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4953 sekund |