VIP členství je hotovo, teď jich ještě pár rozdat... Kdo se hlásí ? |
Gunrap teprve na tom pracuju, do hodinky by to mělo být hotový a udělal jsem ho z tebe já |
Tu SMSku jsem nemyslel jako že by si to tím koupil, ale že by na sebe upozornil, aby se na něho někdo podíval, peníze by sloužily k tomu, aby lidi příliš neplýtvali časem moderátorů. Ale stejně lepší mi to přijde, že VIP přidělují moderátoři na základě vlastního uvážení. Ti, kteří VIP zaslouží, o ten status pravděpodobně nebudou žádat tak vehementně jako ti, kdo ne |
SMSkou to určitě zpoplatněno nebude, to by si pak VIP členství mohl koupit každý a ztratilo by to význam, navíc nám nejde o peníze, ale o kvalitu! Rozlišit kvalitního uživatele od ostatních.
VIP členství nebude snadné získat a budou ho přidělovat moderátoři a admin, ale budou moci VIP členství i zrušit, takže když někdo bude VIP, nemusí to být nafurt. Vlasec Taky si myslim, že 3+admin bohatě stačí
DAX-CZ Už brzo... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3613 sekund |