vip členové budou 3 asi jako administratoři takže Gunrap je 1 pak asi bude Killer a jakub07 tak si o tom můžu nechat jenom zdát |
Gunrap mazání a upravování nebude (zatim to neplánuju), mohlo by to narušit hierarchii diskuze, ale uvidíme do budoucna honza.h žádné nejsou, VIP určujeme podle našeho nejlepšího svědomí a vědomí |
VIP členství nabízí zatím pouze tři výhody: 1) Máte zelené jméno a za ním v závorce (VIP člen) 2) Moderátoři a Admin nad Vámi nemají takovou moc, protože Vás považujeme za solidní usery (hráče) 3) Vaše komentáře u her nemohou být označeny jako SPAM, protože VIP přece nespamujou 4) připravuje se... |
já bych chtěl být VIP člen včera v noci se mi o tom zdálo jak neco mazu a pak na me sli poldove za neco ze to bylo kvalitní a pak sem se v 01:29 probudil uple spocenej fuj |
mě je to jedno at si martin vybere ty skušené vidím že už si vybral gunrapa ale ten už je docel skušený |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5826 sekund |