ještě dodatek: Je to tvůj bratranec? To je důvod? 2.> návod si snad dokáže najít každý, ne? kika> souhlasím, ale s tebou... fakt jsou tu smysluplnější kandidáti |
Counter> pokaždý když ho na chatu potkám, tak má akorát krátký příspěvky, tak jak se zapojuje? |
promazáno
A se Samuelem nesouhlasím ..jsou tu lidi, kteří si to zaslouží i víc a taky tu funkci nebudou mít.. =( |
jo lukas 5 dôvodov
Samuel.f Ako VIP 1. Je aktívny 2. Keď je hra ktorá je na levely vždy nájde návod (takže pomáha) 3. Zapája sa aj do iných témat ako je CHAT 4. Je kamarátsky 5. Je to aj môj bratranec To je asi všetko |
Kika: Přesně tak, měl jsem lepší věci na práci ) A že on byl modrej? Fakt? xD |
Vamaka> A za chvilku ses na to vykašlal xD Slipknot byl VIP i moderátor.. tos měl teprv vidět ten cirkus, když o to přišel xP |
531. Slipknot: Je vidět, žes VIP nikdy neměl. Je vcelku úplně jedno jakou barvičku budeš mít, postoj je furt stejnej. Ale zase chápu, že po tom někdo propláče celé noci , též jsem byl takovej. To asi všichni. Když VIP nebo dokonce modrou dostaneš, tak chvíli z toho budeš happy, ale pak konec. Já už barviček měl . To bylo tehda též hafo keců jak bych pomáhal ;D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4167 sekund |