Ako sa stanem VIP členom? Moje komentáre sú snaď zmysluplné v slovenčine (česky iba keď píšem hrozne dlho), píšem rady a mám kreditu dosť |
parmen1998> Nezajímá, jelikož už je to opuštěné, takže nevím proč sem píšeš. |
to tady to tema uz nikoho nezajima haha vi mi nemate co rict ze no to se nedivim ze me ignorujete sem blbec si to myslite to vim tak bye bye adyos begos |
jo ale rikam ze by to mohlo byt jako jsi rikal o ravennce ale vy jste moderatori a to vip to je snad jedno ne ja sem anglictinar ale pochopil jsi ze to myslim rovnopravne nekdo by tam mohl mit buze.nebo luzr chapes ja bych mohl byt to prvni rand |
parmen1998> Jo, to si dovedu živě představit
Ravennka (zajímá se o supergames, pomáhá stránkám, opravuje češtinu, vychovává zdejší děti, trestá zlobivce) ... VIP je označení volně přeloženo z angličtiny "velice důležitá osoba". To neznamená, že ostatní jsou podřadní a nedůležití, to znamená, že ten člověk je důležitý pro svůj přínos stránkám. A podobné platí pro Profi hráče. Jsou to lidi, kteří tím, že tady jsou, nějak stránkám pomáhají, ať už přínosnými příspěvky ve fóru nebo komentáři u her. Obvykle u hry nenapíšou jen svoje skóre a komentář "super hra, ale nic moc". A myslím, že si zaslouží ocenění barevným odlišením od ostatních. |
chapu ale ja nenavidim povisovani myslim to treba ze by mel v zavorce (zajima se o super games) (pomaha strankam) a tak dale tak to myslim ne vip |
parmen1998> není to zbytečné,když admin dá někomu ňejaké ocenení tak tím dává najevo že se zajímá o to co se na jeho stánce děje,a když uvidí ňejakej smysluplnej komentář tak jeho autora ňejakým způsobem ocení co je na tom špatného?A když je tu možnost získat V.I.P tak to motivuje hráče se chovat slušně. |
Je pochopitelné že se v tuto dobu zrušilo VIP ,pak někteří VIP např. mysleli že jsou "vyšší osoby" a to mě dosti štvalo. VIP je něco jako pochvala trochu lepším způsobem( pokud se nemýlím). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5676 sekund |