Ahoj, zdravím všechny uživatele. Chtěl bych se stát VIP členem, protože na SG hraji každý den. Co splňuji a zároveň nesplňuji: 1) Musíš si získat Adminovu důvěru - Nesplňuji, neznáme se 2) Musíš být aktivní - Splňuji, jsem aktivní každý den 3) Musíš se chovat slušně - Splňuji, jsem nekonfliktní 4) Měl by si se snažit psát správně - Splňuji, doufám Děkuji FrenFajn za super osnovu. |
Milti Kevin: 1) Musíš si získat Adminovu důvěru 2) Musíš být aktivní 3) Musíš se chovat slušně 4) Měl by si se snažit psát správně |
Suzuzi, zase ty tvoje kecičky xP, Co kdyby za těmi hvězdičkami leželo slovo celer?? Nebo Mrkev?? Nebo pomeranč? Ale ty hned pořád melš tak logycky kecy kterej nikdo nepochopí. CS> Nejsem normální, nikdo tu není normální protože takovýhle kecy umí říkat jen ti kteří si na něco hrajou, třeba když jsou za modrým nickem nic jim nesmíš říkat jinak ti strhnou kredit. |
Hej kika, Suzuzi> Ja by som ani na SG nechodil.. Mňa to už nebaví. Iba raz čo som sa pozrel do tohto fóra,a FrenFajn ma nominovala, tak som sa začal chovať ako normálny, a začal som tu chodiť, aby nebolo že som VIP a že nie som aktívny. Mne je úplne jedno. Mňa už SG veľmi nebaví. A inak Vymažte off-topic a buďte kľudné.. |
Cs> To že se Samuel na VIP zatím nehodí, neznamená, že se hned musíš čertit =) Jo nemůžete si sem psát co chcete, protože tu nebude off-topic. Slipknot je normální asi jako oslík, ale to je jedno.. být vámi bych se trochu klidnila, nebo to s vámi dopadne špatně =) |
Heh, cože to? Já se vám tu snažím v klidu říct, abyste se přestali chovat jako mimina a chovali se slušně, protože tady platí pravidla a vy nejste žádný supermani, kteří si mohou dělat co chtěj! Laskavě ty dej pokoj mně, protože jsem se pokusila se vás zastat a tohle není zrovna vděčná odpověď. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2883 sekund |