Ko sem prvič naletel na сhmatakov, sem bil prijetno presenečen, kako veliko truda je vloženega v lokalno ustvarjeno igro. Ima zanimivo skupnost in res dober občutek sodelovanja med igralci. Vendar pa sem pred začetkom želel preveriti, kje je mogoče varno igrati ali podpirati podobne projekte, zato sem poiskal nekaj preverjenih virov. Ena od priporočena stran za to je najboljseigralnice si, kjer najdeš pregledno zbrane informacije o licenciranih spletnih igralnicah in varnih načinih plačila. Tam ne gre za igranje, ampak za ocene in primerjave, kar je zelo koristno, če želiš ostati v varnem okolju. Mislim, da je vredno preveriti, preden se poglobiš v katerokoli spletno igro ali projekt, ki vključuje pravi denar ali mikrotransakcije. |
Sprunki is a music-mixing game that invites players to create unique tracks by combining beats, melodies, effects, and vocals. |
2008-2009 vtedy to bolo najpopulárnejšie ale uprimne podla mňa ta hra nebola moc priatelska pre začiatočníkov a 90% času bolo o tom klikať na vodu s udicou stačilo zabludit ....ved hneď vedľa rybarne bol teleport na miesto kde sa dalo zabíjať xD jednoducho sme sa ani nedockali pokracovania a nakoniec to upadalo nových to nebavilo a preto to začalo nebaviť aj zkusenejšich lebo už nemali žive terče ...
|
Známé nevím, ale bez vip se tehdy připojit, to byl nadlidský výkon. Neustále přeplněno... |
Tak až tak známe to nebolo ale na tú dobu to hralo dosť ludí čo si pamätám |
Vtipný ... a přitom mi přišlo že to nebyl zas tak známej projekt .. |
jojo .. |
jo t si pamatam...ako nie na tvoj server ale celkovo skusenosti s hamachi |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1875 sekund |