Takové hry se mi líbí, ale jen pokud mají nějaký příběh. Moderní platformy online kasin, jako je https://1w-official.com/, jsou vytvářeny s ohledem na pohodlí uživatelů. Přehledná struktura sekcí a intuitivní navigace pomáhají rychle najít hry, které vás zajímají. Služba podporuje různá zařízení, což umožňuje platformu využívat kdykoli. Pravidelné aktualizace zajišťují větší rozmanitost obsahu. |
GameSites je super portál, ale Shifters je lepší a můj portál je nejlepší... xD |
Ešte sa chcem opýtať ohľadom STEAMu.. To sa musí kúpiť alebo sa to dá stiahnuť? Nemám potuchy.. |
Super hra.. Zo začiatku som hrával iba AIM, lebno bratranec mal server a tam same také mapy.. Potom som prešiel na FUN, kde som hrával Dust (1+2), Aztec, Assault atď.. Neskôr sa mi azpáčilo AWP, ktoré hrávam doteraz.. No taký je môj príbeh... |
Zdar Lidi, já mám svůj Gaming Portal na CS 1.6.. V Srpnu je spustí první server! + Dělám game hosting od 100Kč měsíčně Cena dle toho, co tam všechno chcete. Ale základ je 100Kč za provoz serveru + elektřina jakékoli dotazy atd. mi pište do pošty Majte sa |
Tak to já už Csko hraju 2 roky, napřed na Counter Strike 1.6 patch v42 a celkem dobrý. Pak jsem nastoupil na stránku www.Gamesites.cz tam sem se i zaregistroval, a tam měli i rady pro začátečníky, měli i možnost se zeptat proč mi to nejde. Atd. Poradí ti všechno prostě super. Jako první sem začínal na Zombie Darkness a byl jsem v ranku 2. byl to můj nejoblibenější server. Byl jsem pod Nickem Hank* proč ta hvězdička ? Byl jsem na tom serveru eVIP (Extra - VIP) a opravdu se to hodilo. Pak ani ne po půl roce celý server podělaly daly tam nové tipy zombie a nové skiny zbraní. Skill na serveru se ztratil a místo toho aby tam byl skill nad 100 tak je jen pod 75 někdy i víc. Tak jsem odešel a zabydlel jsem se na Fun Serveru, teď dobře skilluji a jsem v top15 daří se mi. Jsou tam super lidi a panuje tam pořád skvělá nálada! Udělal jsem si tam VIP a opravdu se to vyplatí. Hraji i na Surf serverech tam mi to také jde... Takže si budu kupovat i Steam, což se už na něj těším!! CHci mít práva na Fun Serveru .. x) |
mno teď mě nejak chytlo HnS jinak hraju dr, občas paintball,sh,hodně gg awp a aim/fy a to je asi all |
klvb mne nn xD.Inak naj map podla mna naj mapi:normal:de_dust2_2009 JB:jail_crime HNS:c21_gurka2 fun:most_wanted |
odinstaloval jsem cs 1.6 protože to hodně spomaluje PC ty všechny dll soubory |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1868 sekund |